Börja Spela Rugby.

Är du liten, stor, tung eller snabb så är rugby sporten för dig!

Det kommer du inte ångra!

Linköpings rugbyklubb söker alltid nya medlemmar till föreningen. Oavsett fysiska förutsättningar eller tidigare idrottserfarenheter.Rugby är en sport som passar alla typer av storlekar. Oavsett om du är stor och tung eller liten och kvick så finns det en plats för dig. Nya medlemmar är välkomna under hela säsongen och vårat glada och trevliga medlemmar kommer se till att just du trivs!

Vill du komma och prova rugby är du alltid välkommen till någon av våra träningar. Vi har seniorlag för herrar från 17 år och uppåt och för ungdomar i åldrarna 10-17. Vi har även ett damlag för tjejer som vill spela. Ring om du har frågor.

Material:

Rugby är ingen materialsport. De första träningarna behöver man bara oömma kläder. Sen måste man skaffa sig ett tandskydd även fotbollsskor är bra om man har. Tandskydd finns att köpa på vanliga sportaffärer för ca 60kr. Glöm inte att koka det före träning!

Grunder för Linköpings Rugbyklubb

Vi tränar både Damer och Herrar, Flickor och Pojkar! •Rugby är en sport för alla! Olika positioner har olika krav, forwards är ofta större och bollkänslan inte lika viktigt som för backar som löper mer och lever på fart och passningsspel. •Den enda talang som krävs är viljan att kämpa och vinna. •Vi tar avstånd från alla former av diskriminering och är en förening som välkomnar alla. •Vi har även en hård linje mot doping. •Sist men inte minst verkar klubben för att bevara Rugbyns tradition av respekt, kamratskap och för en levande rugbykultur.

Välkomna till Linköpings Rugbyklubb!

Back to Top